Bazén jako námět pro první rande


Seznamování s vhodným protějškem patří k nejkrásnějším dnům životě a tyto okamžiky předčí snad jen svatební obřad. Když se dva lidé seznamují, obvykle si k tomu domluví odpovídající prostředí, například se sejdou v kavárně, v cukrárně, dopřejí si vyhlášenou pizzu nebo zajdou do čajovny na skvělý Pai Mu Tan. Na těchto místech se oba aktéři potkávají v civilním oblečení v závislosti na počasí, a jediné, co ze svého těla jeden druhému ukazují, je obličej, dlaně, a v letním teplém období do jisté míry i celé ruce k ramenům, případně bosé nohy, pokud se posadí na polštářky v čajovně.

voda v bazénu

První rande v oblečení je obvykle poněkud staromódní a tak trochu sevřené, a v takové atmosféře si oba nedovolí popustit uzdu své přirozenosti a bavit se spontánně tak, jako malé děti. Pokud vám průběh rande takto nevyhovuje, změňte strategii a pozvěte dívku na rande do vašeho bazénu. Bazény do země levně https://www.bazenygluc.cz/ jsou dnes na zahradách celkem běžné, a máte-li možnost nechat bazén na zahradě umístit k venkovní terase nebo k ozdobným dřevinám, právě tam bude vaše rande velmi okouzlující. Kdybyste pozvali dívku na rande do plaveckého bazénu na veřejné plavání, nebude to rande, ale spíše sportovní záležitost, rozhodně ne intimní, ovšem u bazénu na vlastní zahradě je to něco úplně jiného.

bazén na zahradě

Pobyt u bazénu v plavkách, a třeba i jednodílných, zcela mění situaci. Plavky propůjčují vzniklé situaci více lehkosti, volnosti a otevřenosti, a ve vodě se ani nemusíte dotýkat, ale budete tu v prostředí, které nadnáší, uvolňuje mysl, a tehdy pak člověka napadají velmi pozitivní myšlenky. Rande ale nemusí být jen o pohybu pod hladinou, můžete si tam nachystat karetní a deskové hry, můžete tu večer promítat filmy, můžete si tu dopřát báječné občerstvení – zmrzlinu, koláč, donesenou pizzu, obložené chlebíčky, a vaše rande pak získá na osobitosti a atraktivitě víc, než v restauraci.